Tegese Tembung Agung

Written By Pak Daryono S.S on Sunday, September 16, 2012 | 9:31 AM

Tegese tembung Agung :
1. Agung : Gedhe
2. Agung banyune : akeh lan kebak
3. Ngegungake : Ngendel-ngendelake
4. Priyagung : Priyayi gedhe (pangkate)
5. Pangeran kang Agung : Gusti Allah
6. Sagunging kalepatan : sakabehing kalepatan
Anda sedang membaca artikel tentang Tegese Tembung Agung dan anda bisa menemukan artikel Tegese Tembung Agung ini dengan url http://carajawa.blogspot.com/2012/09/tegese-tembung-agung.html, silahkan anda sebar luaskannya atau copy paste jika artikel Tegese Tembung Agung ini bermanfaat bagi anda dan teman-teman, mohon sertakan link Tegese Tembung Agung sebagai sumbernya.
Posted by: Daryono sarjana sastra Daryono sarjana sastra, Updated at: 9:31 AM

0 komentar:

Post a Comment