pidato jawa tema lingkungan

Written By Pak Daryono S.S on Monday, March 4, 2013 | 6:42 AM

BAHASA JAWA TEKS PIDATO

“CARA NJAGI KABERSIHAN LINGKUNGAN (3 M)”

ASSALAMU’ALAIKUM WR.WB

Bapak-bapak ,ibu-ibu, lan rencang-rencang ingkang kula hormati ugi kula tresnani. Mangga kita sareng-sareng ngaturaken puja lan puji syukur dumateng Allah swt. Ingkang sampun paringaken pirang-pirang kenikmatan dumateng kita sedaya .
Wanten ingkang wekdal menika kula bade ngaturaken kegiatan 3 M. Kita ngalakoni kegiatan 3M supaya mboten kenging penyakit demam berdarah (DBD). Penyakit demam berdarah iku asalipun saking nyamuk malaria (aides aigepty).
Magga kita sareng-sareng lampai 3M ,karo njaga lingkungan masyarakat supaya resik saking penyakit demam berdarah. Bisa dilakoni karo cara menguras wadah banyu adus ,menutupi wadah banyu ngujak ,menimbun barang seng wes ora kanggo.
Cekap semanten pidato kula ,mbok bili wonten klentah-klentunipun kula nyuwun pangapunten .

WASSALAMU’ALAIKUM
NAMA : ROSSI MAIKUSUMA
KELAS : IX.4
2012/2013
Anda sedang membaca artikel tentang pidato jawa tema lingkungan dan anda bisa menemukan artikel pidato jawa tema lingkungan ini dengan url http://carajawa.blogspot.com/2013/03/pidato-jawa-tema-lingkungan.html, silahkan anda sebar luaskannya atau copy paste jika artikel pidato jawa tema lingkungan ini bermanfaat bagi anda dan teman-teman, mohon sertakan link pidato jawa tema lingkungan sebagai sumbernya.
Posted by: Daryono sarjana sastra Daryono sarjana sastra, Updated at: 6:42 AM

0 komentar:

Post a Comment